"Відчували на собі погляд через приціл": Волонтери по частинах збирали залишки бойовиків, які загинули два роки тому у Пісках (відео, 18+)

Представники гуманітарної місії ЗСУ "Чорний тюльпан" вели пошук останків тіл у безпосередній близькості до позицій терористів.

Скрін відео

У Пісках на Донеччині волонтери з "Чорного тюльпану" буквально по шматочках збирали тіла двох бойовиків, які пролежали на дорозі близько двох років. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Повідомляється, що вулицею Миру – центральною вулицею селища Піски, раніше люди їздили у Донецьк. Сьогодні нічого не нагадує про ті часи. Понівечені будинки, потрощені дерева, асфальт закиданий уламками, кулями та "хвостовиками" мін.

Саме тут представники гуманітарної місії ЗСУ "Евакуація 200" ("Чорний тюльпан") розпочали пошук останків тіл загиблих бойовиків.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...