"Віддали" Росії: Всесвітньо відомий журнал оскандалився через Севастополь

Російська редакція журналу National Geographic опублікувала статтю під назвою "Море всередині", де назвала окупований РФ Севастополь "Південною столицею Росії". Відповідну інформацію можна знайти на сайті видання, повідомляють Патріоти України.

Автор представляє Севастополь як "славне місто-герой і місто федерального значення, суб'єкт Російської Федерації і місце хрещення Русі". Однак чомусь не згадується окупація Росією.

У цілому стаття витримана в рекламному стилі, щоб росіяни частіше відвідували окупований їх країною Кримський півострів.

"Є міста, які не потребують представлення, вони давно у всіх на слуху. Саме такий Севастополь - славне місто-герой і місто федерального значення, суб'єкт Російської Федерації і місце хрещення Русі. Сьогодні Севастополь претендує на звання Південної столиці Росії", - сказано в повідомленні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...