Віддав життя за Україну: Мережу вразив закривавлений прапор загиблого воїна АТО (фото)

Прапор належав бійцю батальйону територіальної оборони "Айдар", волонтеру, фотокореспонденту Віктору Гурняку з позивним "Гарт".

Прапор Віктора Гурняка. Фото: Фейсбук.

У соціальних мережах опублікували фотографію прапора України загиблого бійця батальйону територіальної оборони "Айдар", фотокореспондента Віктора Гурняка з позивним "Гарт". Фото прапора опублікувала блогер Катерина Аврамчук на своїй сторінці в Facebook, пишуть Патріоти України.

Віктор Гурняк в якості волонтера збирав кошти і купував необхідні речі, а також допомагав з транспортуванням для солдатів батальйону "Айдар" та інших батальйонів в зоні проведення АТО на Донбасі.

У липні 2014 року Гурняк став співзасновником військово-патріотичної організації "Український легіон". У вересні 2014 року він записався добровольцем у "Айдар".

Віктор Гурняк загинув 19 жовтня 2014 року від мінометного снаряда під час евакуації поранених солдатів біля 32-го блокпосту в районі селища Сміле Луганської області.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...