Відгуляв день народження сина: У Києві п'яний поліцейський спровокував масштабну ДТП (фото)

Чоловік перебігав дорогу в недозволеному місці.

Фото: ФБ

У Києві п'яний поліцейський спровокував масштабну ДТП на вул. Саперно-Слобідській. Про це пише Dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Близько 21:00 автомобіль Ford Fusion їхав по Саперно-Слобідській вулиці в сторону Південного мосту. Раптово на крайню смугу вискочив чоловік. Водій спробував уникнути зіткнення і виїхав на смугу зустрічного руху. В нього врізалися ще два автомобілі", - йдеться у повідомленні.

За словами водіїв, пішохід був п'яний. При цьому у нього було поліцейське посвідчення. Як з'ясувалося, чоловік перебігав дорогу в недозволеному місці.

"На щастя я його не збив. Йому близько 40 років. Він співробітник поліції, якийсь старший. Він показував документи, жетон і посвідчення", - розповів водій розбитого Ford Fusion Дмитро.

Патрульні відмовилися коментувати ситуацію, лише заявили, що документів не бачили. Пішохід сам представився Олександром.

Поліція намагалася на місці провести тест на алкоголь, але затриманий відмовився, хоча зізнався, що відзначав день народження сина. Його повезли в лікарню до нарколога.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...