"Відібрали у всіх паспорти, довго тримали, а потім наказали забиратися геть": як в Росії знущалися над збірною України з біатлону

Українська збірна заради уникнення політичних провокацій не поїде на Чемпіонат Європи, що відбудеться у Тюмені.

Українська збірна з біатлону не їде на змагання в РФ. Ілюстрація:slavpeople.com

Збірна України з біатлону побоюється політичних провокацій, тому українські спортсмени не поїдуть на чемпіонат Європи до Росії, який повинен відбутися в Тюмені. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак заявив, що спортсмени не виступлять на змаганнях з політичних міркувань. "Ми не будемо піддавати наших спортсменів загрозам, ми побоюємося провокацій, тому в змаганнях участі не приймемо", - заявив Бринзак.

Він розповів, що в серпні 2015 року, українські біатлоністи повинні були поїхати в Острів на міжнародні юнацькі змагання. Коли спортсмени виїхали з Білорусі, то після перетину російського кордону були затримані поліцією.

"У нас відібрали паспорти, довго протримали, після чого прямим текстом сказали забиратися", - розповів Володимир Бринзак.

Він висловив жаль, що політика зараз головує в спорті і позбавляє українських спортсменів можливості виїжджати в Росію, коли раніше вони із задоволенням брали участь у багатьох змаганнях, які проводяться в РФ.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:57

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...