"Відхопив по нахабному носі": У Києві водій маршрутки жорстко покарав злодія (відео)

Водій однієї з київських маршруток побив крадія, який рився у речах. Інцидент показали на відео, повідомляють Патріоти України.

"Коли береш речі, які тобі не належать, можуть статися досить великі неприємності. Наприклад, Урзана Аяс Рафшановіч, зображений на фото, сповна відхопив по досить нахабному носі за те, що пхав його в кишені водіїв маршруток на Петлюри. На додаток до всього, Аяса ще й затримали співробітники поліції", - написав "Київ Оперативний" в Facebook.

Також згідно з інформацією, це не перша крадіжка затриманого. Іншим постраждалим варто звернутися до Шевченківського управління поліції.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...