Відкликання Galaxy Note 7: У компанії Samsung розповіли, що робити українським власникам

​Хоча в Україну поставки Galaxy Note7 не проводились і продажі не були розпочаті, компанія пропонує українським власникам телефонів обміняти його на Galaxy S7 edge, або отримати відшкодування вартості, або компенсацію від виробника.

Galaxy Note 7. Фото: 112 Україна.

Компанія Samsung Electronics виступила з офіційною заявою до українців, які встигли придбати відкликаний телефон Galaxy Note 7, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У заяві наголошується, що Samsung Electronics співпрацює з регулюючими органами щодо розслідування «недавніх випадків з Galaxy Note7». У компанії нагадали. що в інтересах безпеки споживачів прийнято рішення припинити продажі і обмін смартфона Galaxy Note7, а також його виробництво.

Користувачам оригінальних і замінених версій Galaxy Note7 настійно рекомендується вимкнути свої пристрої і припинити їх подальше використання.

В Україні поставки Galaxy Note7 не проводилися, і продажі не були розпочаті. Проте, всім власникам Galaxy Note7, що знаходяться на території України, які звернуться на гарячу лінію Samsung Electronics Україна, буде запропоновано вибрати один з трьох варіантів:

- Обміняти Galaxy Note7 на Galaxy S7 edge і сертифікат на 2000 грн. на нову покупку в брендовому магазині Samsung;

- Отримати в місці придбання Note7 повне відшкодування суми покупки;

- Отримати компенсацію вартості Note7 від компанії «Samsung Electronics Україна».

«Ми приносимо щирі вибачення за виниклі незручності перед нашими користувачами і партнерами, які з нетерпінням чекали релізу Galaxy Note7. Впевнені, що наші клієнти і споживачі зможуть вибрати для себе відповідний смартфон з наявних сьогодні в наявності інших моделей», - говорить Віталій Кузнєцов, керівник департаменту мобільних пристроїв компанії «Samsung Electronics Україна».

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся на гарячу лінію за телефоном 0 800 502-000.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...