Відкриті труни й розриті ями: Мешканців Київщини шокувала жахлива знахідка (фото)

У селі Мархалівка Київської області жителі виявили у лісі викинуті труни й розриті під них ями. Викликані на місце знахідки слідчі й місцеві активісти встановили, що все це залишили після себе учасники "екстремального тренінгу", повідомляють Патріоти України з посиланням на спільноту "Мархалівка новини" у Facebook.

Так, труни виявилиі неподалік від кладовища, проте не на його території. "Знахідка в нашому лісі, ходили по гриби і натрапили на таку моторошну картину. Це все лежить у районі південного кладовища", — написала Анастасія Ярош.

У коментарях до посту користувачі написали, що на цьому місці декілька тижнів тому "чоловічий-жіночий психолог, бізнес-тренер" Андрій Жельветро проводив тренінг. Під час нього група добровольців закопувалася живцем у трунах.

На сайті Жельветро дійсно є розділ під назвою "Найстрашніший тренінг". Психолог обіцяє, що кожен його учасник "проведе в труні не менше двох годин".

Після розголосу в ЗМІ та "розбірок" із правоохоронцями, Жельветро висловив у своєму блозі обурення через те, що місцеві мешканці зняли із дерев у лісі прибиті ним дощечки. Він також заявив, що люди нібито спеціально розкидали сміття по території, де він проводить свої заходи. Однак про те, навіщо він залишив труни і ями посеред лісу, психолог не вказав.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...