Відлупцювали і одягли наручники: Мережу вразила розправа одеських "поліцаїв" над 50-річною волонтеркою

Як стверджує авторка посту, жінку побили шість поліцейських, які до того ж були абсолютно впевнені у власній безкарності.

Ілюстрація: ЖЖ

Користувачі соціальних мереж звинуватили одеських поліцейських в побиттi волонтера. Так, в Facebook розгорівся скандал - був опублікований пост, в якому йшлося про те, що шість поліцейських побили жінку-волонтера Валентину Алексєєнко, повідомляють Патріоти України.

"07.10.2016 року волонтер групи "Берегиня" Валентина Олексієнко була побита шістьма молодчиками - поліцаями Одеської патрульної поліції. Уявіть собі - шестеро молодих, одягнених у форму, озброєних хапають 50-й річну жінку, б’ють її, одягають наручники, запихають у свою машину і везуть у клітці, як собаку до Портофранківського відділення", - стверджує Алевтина Коротка.

За її словами, у постраждалої була розбита губа, а руки - в синцях. На неї, нібито склали адміністративний протокол за ст. 185 (злісна непокора).

"Швидка відвезла Валю до лікарні. І все могло залишитися, як завжди безкарним, якби не втручання в ситуацію Одеської обласної прокуратури. Відразу на цих шістьох було порушено кримінальну справу і розпочато розслідування. Менти переполошилися, приїхали двоє з Управління внутрішньої безпеки. Я бачила як вони відводять прокурора в сторону і намагаються з ним домовитися. Але, мабуть, не вийшло і вони всім натовпом - ці шестеро патрульних, які били Валю і ці двоє з Управління внутрішньої безпеки, поїхали до лікарні.

Вже в лікарні ці "правоохоронці " бігали за лікарями, які оглядали постраждалу і домовлялися про "потрібні” лікарські висновки", - додала Алевтина Коротка.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...