Відлига чи люті морози? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні в лютому

Погода у лютому очікується мінлива: будуть як морози, так і відлига зі сльотою і підвищеною вологістю, повідомляють Патріоти України.

У першій половині місяця настане потепління, можливий мокрий сніг, на півдні країни - дощі. Із другої половини лютого очікуються більше сонячних днів, які змінюватися похмурою та сніжною погодою.

У другій декаді місяця починається поступове зростання температури. 1-7 лютого - хмарно з проясненнями. Локально випаде мокрий сніг. Температура повітря вночі -10 ... -5 ºС. Вдень найтепліше буде в південних областях до +3 ... +5°С.

7-14 лютого - погода буде хмарною, інтенсивні снігопади не передбачаються. Температура повітря вдень підніматиметься до + 1 ... + 3ºС.

14 - 21 лютого - прогнозується незначне похолодання і мокрий сніг. 21 - 28 лютого - в країні збережеться досить тепла погода. Можливі рясні снігопади. Наприкінці місяця вже буде відчутний перший подих весни.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...