Відома українська співачка розповіла про горе у сім'ї (фото)

Українська співачка Камалія, дружина мецената і мільярдера Мохаммада Захура, у вівторок, 13 листопада, розповіла про горе в родині, повідомляють Патріоти України.

Так, днем раніше вона провела в останній путь бабусю. "Вона була дуже світлою, доброю і правильною людиною, шанованою друзями, колегами, сусідами і рідними, але, на жаль, із дуже нелегкою долею. Спочивай із миром, наша рідна! Вічна пам'ять! Царство небесне!" - прокоментувала фотографію артистка.

Десятки фоловерів зірки висловили їй свою підтримку і залишили під фотографією бабусі коментарі із жалем.

Нагадаємо, що в 2003 році співачка вийшла заміж за мецената і мільярдера Мохаммада Захура, пара оселилася у Великобританії. Через 10 років у подружжя народилася двійня.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...