Відому українську співачку терміново госпіталізували

Катерина Бужинська, відома українська співачка, потрапила в лікарню. Про це вона сама розповіла на своїй сторінці у Facebook. До посту вона також додала фото, на якому видно, що їй поставили крапельницю, повідомляють Патріоти України.

Вона пояснила, що потрапила до лікарні через скажений ритм роботи, інтенсивний графік і сильне виснаження.

"Ось до чого призводить скажений ритм життя, стрес, перевиснаження, невміння делегувати відповідальність. Це стосується синдрому "мами, яка за все переживає", та щільного гастрольного графіку", - пояснила вона.

Катерина Бужинська також додала, що журналісти її часто запитують про те, як вона витримує такий шалений ритм, та ще й поєднує це із материнством. "Важко! Якщо хтось скаже інше, не вірте, це не правда. Бережіть себе і своє здоров‘я!" – підкреслила вона.

Співачка перерахувала також основні фактори, які можуть шкодити здоровю. Це хронічне недосипання, адже спати треба не менше 7,5-9 годин на добу. Також – постійні стреси вдома, у роботі та в навчанні, які всюди нас супроводжують. Як наслідок, починаються проблеми із серцем, сказала вона. Також шкодить гіподинамія – сидяча робота.

"Також шкодить часте вживання напоїв з підвищеним вмістом кофеїну. Це є основою для виникнення проблем з серцем. У гонитві за підвищенням і успішною кар’єрою ми також не помічаємо, як з життєрадісних і здорових перетворюємося в людей, у яких в одній руці чашка кави, в іншій – упаковка пігулок від серця. Не зовсім гармонійний баланс, погодьтеся", - написала співачка.

Також вона згадала невміння делегувати відповідальність у жінок, різке схуднення, неуважність під час прийняття ліків як про фактори ризику.

"Полюбіть себе самого. Любити себе – означає добре спати, смачно і правильно харчуватися, знаходити час, щоб позайматися спортом разом зі своїми дітьми, вміти зупинятися, щоб відпочити від стресових ситуацій. А ваше серце за це відповість вам взаємністю", - закликала Катерина Бужинська.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...