Хоче їздити в ЄС: Відомий українець на ТБ довів до сліз росіянку, яка виступала в Криму (відео)

Відомий український телеведучий і блогер Андрій Карпов ("Полтава") змусив росіянку вибачатися за її ставлення до анексії Криму. У прямому ефірі телеканалу "Прямий" він пояснив їй наслідки незаконного відвідування півострова, повідомляють Патріоти України.

Росіянка заявила, що "любить Україну", сказавши при цьому, що "Крим наш". Вона зізналася, що відвідувала окупований півострів, виступаючи там на музичному конкурсі.

У свою чергу "Полтава" пояснив їй, що вона може стати нев'їзний в країни ЄС після цього. В свою жінка злякалася можливих наслідків і почала вибачатися і просити "не застосовувати до неї санкції", оскільки хоче відвідувати інші країни.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...