​Відомий український боксер побив чемпіона Росії і здобув "золото" турніру в Болгарії

Українських боксер-любитель Дмитро Митрофанов став переможцем 67 міжнародного турніру "Странджа", який пройшов у столиці Болгарії - Софії.
Дмитро Митрофанов

На шляху до нагороди Дмитро впевнено перемагав суперників з Кореї, Тунісу та Італії, а в фіналі здолав чинного чемпіона Росії Андрія Ковальчука, зазначають Патріоти України.

"Золото" Митрофанова стало єдиним у складі збірної України на цих змаганнях. "Срібло" з Софії в категорії 81 кг привіз Олександр Хижняк, і "бронзу" - супертяж Віктор Вихрист.

Цей турнір, в якому взяли участь представники понад 40 країн світу, став своєрідною підготовкою до ліцензійного турніру в Туреччині, який відбудеться вже за місяць.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...