"Я впевнений, що якщо вживати солодкі десерти лише зрідка нічого страшного не трапиться. Цей торт з арахісом і масляним кремом, виходить дуже солодким і калорійним, тому часто готувати його я не рекомендую, а ось з особливого приводу – в самий раз ", — написав Євген Клопотенко в особистому блозі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Приготуйте тісто. Змішайте масло, цукор, яйце, борошно і соду, добре вимісіть.
Далі розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто розділіть на 4 частини і розкачайте коржі квадратної або прямокутної форми. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і випікайте 15-20 хвилин.
Приготуйте крем – змішайте масло з цукровою пудрою і з подрібненим арахісом. Також додайте варене згущене молоко.
Далі намажте коржі. Перший шар вареним згущеним молоком, другий – сумішшю масляного крему з арахісом, третій – сумішшю масляного крему. Поставте торт в холодильник на кілька годин.
Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте ванільний цукор і покрийте торт глазур'ю. Поставте в холодильник ще на годину.
Торт готовий – подавайте до столу!
Прадавці записи та археологічні дослідження свідчать, що в період своєї найбільшої могутності, 2,7 - 2,3 тисячі років тому, скіфські царі контролювали ключові торговельні артерії, які з’єднували територію сучасної України з Близьким та Середнім Сходом ...
Ввечері 12 липня Харків накрила сильна злива з грозою, через негоду постраждали чотири людини, сильний вітер повалив багато дерев та кілька електроопор і пошкодив дахи будинків. Про постраждалих повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передают...