"Я впевнений, що якщо вживати солодкі десерти лише зрідка нічого страшного не трапиться. Цей торт з арахісом і масляним кремом, виходить дуже солодким і калорійним, тому часто готувати його я не рекомендую, а ось з особливого приводу – в самий раз ", — написав Євген Клопотенко в особистому блозі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Приготуйте тісто. Змішайте масло, цукор, яйце, борошно і соду, добре вимісіть.
Далі розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто розділіть на 4 частини і розкачайте коржі квадратної або прямокутної форми. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і випікайте 15-20 хвилин.
Приготуйте крем – змішайте масло з цукровою пудрою і з подрібненим арахісом. Також додайте варене згущене молоко.
Далі намажте коржі. Перший шар вареним згущеним молоком, другий – сумішшю масляного крему з арахісом, третій – сумішшю масляного крему. Поставте торт в холодильник на кілька годин.
Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте ванільний цукор і покрийте торт глазур'ю. Поставте в холодильник ще на годину.
Торт готовий – подавайте до столу!
На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...
“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...