Відпочинок на морі з дітьми: Що потрібно прихопити в аптечку

Лікар-педіатр розповіла українцям, які перші засоби повинні бути в аптечці для подорожі з дитиною.

Лікар-педіатр, кандидат медичних наук Ганна Гнилоскуренко у інтерв'ю виданню Апостроф назвала основні засоби, необхідні при подорожах з дітьми, інформують Патріоти України.

"Аптечка в дорогу повинна містити основні засоби: насамперед, жарознижувальне, сорбенти, які можуть допомогти у випадку яких-небудь функціональних порушень, засоби для первинної обробки ран. Також це можуть бути антисептики для обробки шкіри", - зазначила фахівець.

"Також ми, як правило, беремо засоби від укусів і, звичайно ж, протиалергічне, особливо, якщо дитина алергік. Але навіть якщо дитина не є алергіком, в будь-якому випадку протиалергічні засоби повинні бути в аптечці", - додала лікар.

Вона зазначила, що для виїзду за кордон необхідно оформлювати медичну страховку.

"Батьки, особливо, якщо дитина їде за кордон, як правило, оформлюють страховку. Тому що в разі якихось важких ситуацій краще не займатися самолікуванням, а все-таки звернутися до кваліфікованого медичного персоналу", - підкреслила педіатр.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...