Відпочивати без візи: До Туреччини українці зможуть літати за ID-паспортами

Церемонія підписання Угоди відбулася в присутності глав урядів України і Туреччини за результатами їх переговорів.

На відпочинок до Туреччини можна їхати з ID-паспортом. Ілюстрація:tourzhara.com

Українці, у яких є ID-паспорта, зможуть літати до Туреччини без віз. Відповідну угоду підписали Кабінет Міністрів України і Уряд Турецької Республіки, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Кабміну.

"Громадяни України та громадяни Турецької Республіки, які користуються паспортами в формі карти (ID), що містять безконтактний електронний носій, зможуть в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території Туреччини і України відповідно терміном до 90 днів протягом 180 днів", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що церемонія підписання Угоди відбулася в присутності глав урядів України і Туреччини за результатами їх переговорів.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...