"Відповідь була хамською. Фактично послали *ах": Політолог поскаржився на роботу посольства України в Італії

Володимиру Фесенку відповіли, що дипломати займаються "великою політикою", а проблеми пересічних громадян їх не цікавлять.

Посольство України в Італії. Фото: Вікіпедія.

Політолог Володимир Фесенко розповів про недозволену поведінку українських дипломатів під час його поїздки в Італію. Цією історією він поділився в Facebook, передають Патріоти України.

"Нарешті повернулися. Вчора ввечері. Уроки. Перше, уникати маленьких лоукостів, бажано лоукостів взагалі. Чим далі, тим більше у мене розчарувань в таких перевізників. Краще дорожче заплатити, але мати більше гарантій і можливостей.

Друге. Такого бардака і відвертої брехні як в аеропорту Неаполя я давно не бачив, навіть у нас. За конфлікт між авіакомпанією та аеропорту розплачувалися пасажири.

Третє. Величезне розчарування в спілкуванні з нашим посольством у Італії. Зателефонував по номеру, який надає телефонна компанія, коли приїздиш в країну. Я так розумію, що список таких телефонів надає МЗС. Відповідь була хамською. Фактично дипломатично послали *ах. Сказали, що вони займаються тільки великою політикою. Але навіщо тоді давати цей телефон нашим громадянам. Думаю, що МЗС треба розібратися з цією ситуацією і з такими працівниками. Така робота це просто ганьба. Як платник податків я не хочу оплачувати роботу таких горе-дипломатів", - написав він.

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...