''Відповім як проктологу'': Українка принизила скандального сенатора Росії на КремльТБ (відео)

Яніна Соколовська

Українська журналістка Яніна Соколовська публічно принизила одіозного російського сенатора Франца Клінцевича після його образливих висловлювань на адресу України.

Приводом для конфлікту стала суперечка про війну на Донбасі й анексію Криму. Вона спалахнула в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Якби ми увійшли в Домбасс, то геморою у нас не було б — геморой був би у вас. Але ми в Домбасс не входили і не збираємося входити. Все, що стосується Криму, — щодо енергетики, щодо газу, щодо транспортної схеми — ми всі питання закрили. У цьому році відкриється залізничний міст. Нам зараз втягуватися в цей конфлікт із "братнім" народом? Водночас я хочу сказати, панове, щоб ви ще один момент розуміли, чисто психологічний: зараз — "громадянська війна" в Україні, свідомість людей змінилася. Якщо раніше було 30 на 70 не на користь Росії, то зараз 30 на 70 на користь Росії. Це, щоб ви розуміли. Це думка людей", уїдливо висловився Клінцевич, просуваючи в маси кремлівські фейки і хизуючись військовою агресією Росії проти України (орфографія і вимова автора збережені).

Така позиція скандального політика країни-агресора зачепила Соколовську, і вона відповіла йому жорстким тролінгом, який вибив Клінцевича з колії."Ви нічого не знаєте про думку людей, тому відповім вам як політолог проктологу, якщо ви вже всі розповідаєте про геморой", припинила українка агресивні випади сенатора РФ.

На зухвалі слова опонентки Клінцевич вибухнув бурхливими обуреннями і вимогами вибачитися перед ним. "Дитинко, ти проктологом кого назвала?! Яніно, кого проктологом назвала?! Мені піти?! Що я буду з неадекватними людьми розмовляти?! Яніно, вибачтеся, будь ласка, переді мною!" закричав у істериці член Ради Федерації РФ.

Однак нахабство Клінцевича ще більше розлютило українську журналістку, і вона присоромила його за цинічну брехню та лицемірну поведінку. "Ви про що говорите?! Ви говорите про мою країну, як про такий-собі геморой! Як я повинна на вас реагувати в цій ситуації?! Ви розгромили мою країну!" дала відсіч Соколовська Клінцевичу.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...