Відповість за все? На Донбасі затримали проросійського екс-депутата (фото, відео)

За інформацією ЗМІ, під час затримання екс-депутату вручили документ від судді Київського районного суду Наталії Єфименко, в якому зазначений примусовий привід підозрюваного для обрання запобіжного заходу.

Фото: ФБ

Проросійського екс-депутата Харківської міської ради Андрія Лесика затримали в Луганській області. Про це колишній політик повідомив у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Депутат, якого позбавили мандату на засіданні Харківської міської ради, перебував на Донбасі, щоб начебто пройти курс лікування "після фізичних та психологічних знущань зі сторони СБУ". За його словами, затримання є нічим іншим, як боротьбою чинної влади з небажаними для них політиками.

"Сьогодні о 7:00 на мене вчергове напали працівники СБУ Харківської області... Наразі проти моєї волі вони силою затягли мене в авто та везуть в невідомому напрямку", – заявив Андрій Лесик.

За інформацією ЗМІ, під час затримання екс-депутату вручили документ від судді Київського районного суду Наталії Єфименко, в якому зазначений примусовий привід підозрюваного для обрання запобіжного заходу.

Відомо, що представника партії "Відродження" повезуть до столичного суду. На сторінці екс-нардепа уже з'явилось відео, на якому видно, що він виходить з білого мікроавтобуса в супроводі силовиків. Також на записі чути погрози Андрія Лесика: "Вони за все будуть відповідати!"

Окрім цього, колишній політик звернувся до громадськості з проханням підтримати його. Однак користувачі соцмереж лиш висміяли його повідомлення.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...