Відповів за "базар": З Москви повідомили, за що побили Григорія Лепса

Прес-секретар Лепса Наталія Мостакова назвала інформацію про його госпіталізацію правдою і відмовилася від подальших коментарів.

Григорій Лепс. Фото: соцмережі.

Співака Лепса побили, за словами джерела, «за те, що не хоче відповідати за базар». Так охарактеризувало ситуацію з травмами Лепса джерело, близьке до його сім'ї, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Співак Григорій Лепс госпіталізований в Москві, повідомляє РЕН ТВ. За інформацією каналу, музиканта доставили до Боткінської лікарні з переломами кількох ребер.
Прес-секретар Лепса Наталія Мостакова назвала інформацію про його госпіталізацію правдою і відмовилася від подальших коментарів. «Все в порядку, він скоро випишеться», - проте додала вона. Як повідомляє П'ятий канал, Лепс міг отримати травми в результаті падіння.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...