Відпустили? Суд прийняв несподіване рішення по підозрюваному в нападі на активістку Гандзюк

Підозрюваного у справі замаху на херсонську активістку Катерину Гандзюк Миколу Новікова відпустили з-під варти. Про це розповіла журналістка Мар'яна П'єцух на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Новікова відпустили. Навіть не чекаючи апеляції, яку мали розглядати нині. Щойно говорила з його сестрою Іриною Кадукової, брат вже біля неї. Каже, що сьогодні, поки вона сиділа в суді і чекала засідання, прийшов прокурор і сказав їхати його забирати з ізолятора, "бо він не винен", - написала П'єцух.

12 серпня журналісти Мар'яна П'єцух та Денис Казанський оприлюднили відео з очевидцями, які відпочивали разом з Новіковим на морі і за 100 кілометрів від місця злочину. Вони підтвердили, що у Новікова на момент скоєння злочину було алібі.

Знайомі сестри Новікова – Ольга Антонишин і її чоловік Сергій – стверджують, що відпочивали з Новіковим у наметовому містечку біля моря, в селі Приморське. Від Херсона до Приморського – близько 90 кілометрів. Згодом до прокуратури викликали львів’янку Ольгу Антонишин, яка підтверджує алібі Новікова. Крім того, сама Катерна Гандзюк зазначала, що Новіков, скоріше всього, невиниий і він "стрілочник".

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...