Відпустили? Суд прийняв несподіване рішення по підозрюваному в нападі на активістку Гандзюк

Підозрюваного у справі замаху на херсонську активістку Катерину Гандзюк Миколу Новікова відпустили з-під варти. Про це розповіла журналістка Мар'яна П'єцух на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Новікова відпустили. Навіть не чекаючи апеляції, яку мали розглядати нині. Щойно говорила з його сестрою Іриною Кадукової, брат вже біля неї. Каже, що сьогодні, поки вона сиділа в суді і чекала засідання, прийшов прокурор і сказав їхати його забирати з ізолятора, "бо він не винен", - написала П'єцух.

12 серпня журналісти Мар'яна П'єцух та Денис Казанський оприлюднили відео з очевидцями, які відпочивали разом з Новіковим на морі і за 100 кілометрів від місця злочину. Вони підтвердили, що у Новікова на момент скоєння злочину було алібі.

Знайомі сестри Новікова – Ольга Антонишин і її чоловік Сергій – стверджують, що відпочивали з Новіковим у наметовому містечку біля моря, в селі Приморське. Від Херсона до Приморського – близько 90 кілометрів. Згодом до прокуратури викликали львів’янку Ольгу Антонишин, яка підтверджує алібі Новікова. Крім того, сама Катерна Гандзюк зазначала, що Новіков, скоріше всього, невиниий і він "стрілочник".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...