Відразу після тренування: У Москві трагічно помер легендарний футболіст "Динамо"

За попередніми даними, причиною смерті колишнього футболіста став тромб, що відірвався. Інцидент стався після вечірнього тренування команди ветеранів.
Фото: ЗМІ

У столиці Росії у вівторок, 9 січня, на 58-році пішов з життя знаменитий екс-нападник московського "Динамо" і володар кубка СРСР в його складі Валерій Матюнин, повідомляють Патріоти України.

Матюнин з 1979 по 1986 рік провів у складі "біло-блакитних" 110 матчів, в яких забив 12 гол. Між 1994 і 1995 роками він грав в Гонконзі за клуб Happy Valley. Професійну кар'єру футболіста він завершив в 1995 році у віці 35 років.

Після закінчення ігрової кар'єри Валерій Матюнин працював арбітром. З 1997 року спочатку він був четвертим суддею, потім став першим. Матюнин судив матчі в першому і другому дивізіонах.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...