''Відриватимемо голови!'': На КремльТБ влаштували істерику через Україну (відео)

Кремлівський пропагандист Ігор Коротченко, який називає себе військовим експертом, вибухнув погрозами на адресу України та країн Заходу через їхнє протистояння Росії. Озвучуючи їх, він вдався до заїждженого міфу путінської пропаганди про "російською ведмедя", повідомляють Патріоти України.

Рупор Кремля заявив, що сплячого могутнього звіра нібито намагаються розбудити і спровокувати на конфлікт влада України та її європейські партнери. "Давайте уявимо ситуацію: барліг, в ньому лежить великий сильний ведмідь. Йде Порошенко, хочеться йому туди паличкою потицяти, зазирнути, полякати і виставити таким себе героєм. Але сам боїться йому хочеться, щоб туди Меркель підійшла", — нахабно висловився Коротченко.

Однак йому заперечив польський журналіст Зигмунд Дзіньчаловський, який зазначив, що сильного ведмедя легко можна налякати мисливськими собаками. Ця репліка розлютила російського пропагандиста, і він перейшов до відвертих погроз на адресу цивілізованих країн. "Собакам ми голови будемо відривати, які полізуть у барліг, не забувайте", — безцеремонно заявив Коротченко.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...