"Війна не закінчена": гравець збірної України по футболу вразив допомогою бійцям АТО

Срібна медаль Романа Зозулі виставлена на аукціон у соцмережі.

Роман Зозуля. Фото: соцмережі.

Форвард "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля вкотре продемонстрував свою патріотичну позицію. Він несподівано виставив на аукціон срібну медаль Ліги Європи, гроші від продажу якої підуть на потреби бійців в зоні АТО, передають Патріоти України.

"Ни для кого не секрет, что война еще не окончена и наши ребята все так же нуждаются в помощи, ведь уже наступила зима. А в полях это ощущается намного сильнее! На данный момент мое высшее достижение в футболе – финал Лиги Европы. С этого памятного и исторического матча у меня есть медаль", - написав Роман на своїй сторінці в Facebook.

Зозуля опублікував фотографію трофея, вказавши, що стартова ціна медалі - 10 тисяч гривень. Закінчення аукціону, який проходить на сторінці футболіста, - 31 грудня 2015 року.


88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...