Війна створює не тільки героїв, але включає жорстокі інстинкти вбивці, - Мирослав Гай

Війна в малюнках і на екрані далека від тієї, що відбувається на конкретній ділянці землі. Коли закінчиться війна, ми згадаємо всіх поіменно. Головне - не забути зробити це.

Війна на Донбасі: два роки пекла. Фото: glavk.infoНа питання, в чому полягає головна невідповідність реальних подій на фронті і картинки в ЗМІ, відповів волонтер, який воював в зоні АТО, керівник благодійного фонду "Світ і Ко" Мирослав Гай, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Волонтер вважає, що на сході України є люди, які воюють, а є ті, які заробляють на бойових діях, зокрема, займаючись контрабандою.

У той же час він підкреслив, що війна створює не тільки героїв, а й дістає все зле і противне у людини зсередини, включає жорстокі інстинкти вбивці, інакше не вижити.

"Крім того, є ті, хто воюють, а є ті, хто на війні заробляють. Жоден телеканал не покаже вам ті величезні обсяги контрабанди, тому що вони просто не зможуть це зняти і залишитися в живих", - зазначив активіст.

За його словами, під час бойових дій будь-яке військове керівництво зобов'язане приховувати реальні втрати з деяких причин, перша з яких полягає в тому, що противник не повинен розуміти ступінь своєї ефективності.

"Якщо ви повідомляєте конкретну кількість загиблих і поранених в конкретному місці і в конкретний час, ви самі стаєте корегувальником і запорукою подальших успішних дій вашого ворога. Крім того, будь-які повідомлення про втрати деморалізують суспільство", - додав волонтер.

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...