"Війна триває!": Відома волонтерка звернулася до українців за допомогою (фото)

До київського Головного військового клінічного госпіталю прибув новий борт із важкопораненими бійцями. Їм потрібна допомога, зазначила волонтер Наталія Юсупова на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Зробіть репост, будь ласка. У Києві знову борт із новими пораненими - 20 осіб, є важкі, є з ампутацією. Так, у мене день народження, але це не привід розслабитися, війна триває і наші воїни щодня віддають свої життя..." - написала вона.

Волонтерка також перерахувала основні потреби. "Це вода, соки, йогурти, кава, чай, ковбаса, сир - для перекусу. З одягу: футболки, спортивні костюми. З ліків: "Дексалгін" і "Кетанов" у ампулах. Дуже складні операції, реабілітація, основні медикаменти, психологи - цим всім забезпечує держава, ми допомагаємо! Так, є проблеми і потреби, волонтери та небайдужі громадяни спроможні допомогти, це наш обов'язок!" - уточнила Юсупова.

тел. +380 (67) 309 88 99

Карта для допомоги: 4176 4900 0009 0459 Ветвицька Наталія, Приват

Адреса: вул. Госпітальна 18, метро "Печерська", Київ

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...