"Вік" подружньої невірності": Стало відомо, коли найчастіше починають зраджувати своїй парі чоловіки і жінки

У дослідженні брали участь 423 людини. У респондентів запитали, як вони розуміють вірність і скільки разів були близькі до зради або перейшли межу.

Ізраїльські психологи назвали "вік" подружньої невірності: період у відносинах, коли люди найчастіше зраджують один одному, повідомляють Патріоти України.

Виявилося, криза семи років стосунків характерна скоріше для жінок – в період семи-десяти років спільного життя вони найчастіше крутили романи на стороні. У чоловіків цей період настає пізніше – після 11 років стосунків, пише The Journal of Sex Research.

У дослідженні брали участь 423 людини. У респондентів запитали, як вони розуміють вірність і скільки разів були близькі до зради або перейшли межу.

У статті говориться про те, які чинники перешкоджають подружжю брати участь у позашлюбному сексі. Хоча теорія інвестицій, теорія взаємозалежності та моральні теорії пропонують розуміння цього питання, вони не були предметом багатьох емпіричних досліджень.

Також автори дослідження відзначають, що учасники також повідомили про ймовірність того, що вони будуть брати участь у позашлюбному сексі, якщо така можливість з'явиться.

Результати показують, що, жінка, будучи релігійною і заміжньою не так давно - більше утримується від позашлюбного сексу у представленому гіпотетичному сценарії.

Серед причин, що стримують від невірності, опитані назвали частіше страх залишитися на самоті, якщо партнер дізнається про зраду, ніж думки про почуття коханої людини або про дітей, моральні та релігійні норми,

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...