"Він лежав весь у крові і блював кров'ю. Якась помаранчева рідина...": Дружина загиблого в Африці українського моряка розповіла шокуючі деталі трагедії (відео)

Загиблому Миколі Лукашову було 32 роки, у нього залишився 2-річний син.

Скріншот

Компанія Istanbul Shiping - власник судна "ATLANTIC HARMONY", на якому загинуло двоє українських моряків, назвала однією з причин трагедії нібито неякісну їжу з Мексики, повідомляють Патріоти України.

Як повідомила дружина загиблого Миколи Лукашова Ольга, такою була початкова версія компанії. Але сама жінка зазначила, що не вірить в неї. Вона вважає, що в компанії можуть брехати родичам.

Спочатку з'явилася версія після нібито розтину, що причиною смерті першого загиблого Олександра Червоного став набряк легенів, відмітила Ольга. Проте, у компанії так і не повідомили точні причини смерті Миколи Лукашова.

"Там померло два хлопця. Перший помер 7 травня. Це був перехід у них 15-20 днів. Вони йшли на Кіпр. Через 10 днів вмирає хлопець. Його в найближчому порту віддають владі і буквально одразу відпускають мого чоловіка з вахти відпочивати. Потім через 13 годин виявили мого чоловіка вже мертвого. Він лежав весь у крові і блював кров'ю. Якась помаранчева рідина... Це або отруєння, або їх убили", - розповіла Ольга Лукашова.

За її словами, вона хоче кричати про це на весь світ. "Це вирване серце, вирвана душа. У нас залишилася маленька дитина... Я хочу, щоб він повернувся додому. Хочу його поховати", - додала вона. Вона додала, що загиблому Миколі Лукашову було 32 роки, у нього залишився 2-річний син.

За інформацією херсонського активіста Кирила Стремоусова, всього на судні знаходиться чотири українські моряки. "Всього чотири українські моряки знаходяться на судні. Зараз його заарештували в Мексиці. Власники турки, прапор Гонконгу. Загиблого звуть Микола Лукашов. Він був першим, хто загинув за невідомих обставин. Зараз вивчаємо експертизу. Швидше за все, набряк легенів. Другий - Червоний Олександр" , - повідомив він.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...