"Він підкорив мене": Знаменита українська гімнастка вийшла заміж за нардепа-втікача

Фото: Кордон

Олімпійська призерка Ганна Різатдінова вперше наважилася розказати про своє знайомство та, як виявилося, шлюб із депутатом-утікачем Олександром Онищенком. В інтерв’ю "Світському життю" Аня заявила, що мільйонер із бурхливим минулим розгледів у ній те, чого не бачили інші, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Знайомство 24-річної гімнастки з 48-річним депутатом відбулося на змаганнях у Європі. "Спочатку спілкування було на "ви", все було на відстані, культурно. Колись Олександр Онищенко спонсорував збірну з художньої гімнастики. Так і перетнулися", - згадала Аня.

На запитання, як Онищенко залицявся, Різатдінова сказала: "Я, можливо, зараз багатьох розчарую, тому що його багато хто знає з боку залицянь. Він любить дарувати автівки, коштовності. Але мене він підкорив саме людським ставленням, він в мені побачив те, що багато хто не бачить".

Осадча також нагадала, що в Онищенка за плечима купа романів, не один шлюб і діти. "Це було в минулому, це його фундамент, я знаю цю людину на даний момент. Багато хто мені не вірить,коли я розповідаю, що він гарний тато, що він багато часу приділяє дитині, коли я розповідаю, що Саша сам купає малюка. Але це правда", - запевнила гімнастка.

Також Різатдінова вперше оголосила, що народила вже заміжньою. "Я віруюча людина, і дитина поза шлюбом для мене була би гріхом", - заявила спортсменка. На припущення ведучої, що весілля пари відбулося в Іспанії, Аня сказала: "Ми люди світу, давайте вважати, що все відбулося у світі".

Також Осадча не забула запитати, чи не були батьки Різатдінової проти її шлюбу з депутатом, на якого заведена справа. "Спочатку тато дуже хвилювався, але вже після першої зустрічі з Сашею змінив думку. Сказав: "Якщо кохаєте одне одного – то вперед", - розказала гімнастка.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...