Він просто хоче ходити: Родина маленького Микити звернулася до українців за допомогою (відео)

Дитині потрібна інтенсивна реабілітація, але коштів на це у батьків не вистачає.

Скріншот

Батьки Микити Корнєєва просять допомоги у небайдужих для лікування сина, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За словами батьків, до 7 місяців хлопчик був цілком здоровим і розвивався, як і однолітки, та після застуди і призначеного лікування у дитини почалися судоми і у Нікітки стала неактивна ліва ручка.

"Реанімація, десятки уколів та крапельниць. На той момент я не розуміла всю серйозність ситуації, поклавшись на професійність лікарів. Після повернення додому і курсу масажу ручка знову почала нормально функціонувати. Ми дякували Богу, що все позаду, але біда не ходить одна. У 10,5 місяців Микитка знову захворів, був встановлений невтішний діагноз: пневмонія під питанням", - розповіла мама хлопчика.

У дитини знову почалися судоми і врешті малюк втратив абсолютно всі набуті навики. Діагноз Микити змінився: спастичний тетрапарез внаслідок перенесеного вірусного енцефаліту, агенезія мозолистого тіла, ЗПМР.

Зараз батьки роблять все можливе, щоб дати дитині потрібну реабілітацію, щоб малюк наздогнав у розвитку однолітків.

"Всі реабілітації давали втішні результати, нехай маленькі, але такі цінні для нас. Планів на лікування дуже багато, але наші фінансові можливості вже вичерпані повністю. Ми все, що могли, зробили: і кредити, і позики, і волонтерська допомога - все було. Я не звикла просити, але змушена протягувати руку, адже коли пройдуть роки, я мрію з впевненістю сказати своїй уже здоровенькій дитині, що "я зробила все для того, аби ти був здоровий", - каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку: 4731 2171 1234 2363 (Корнєєва Алла Федорівна)

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...