"Він свідомо обрав професію військового": На Житомирщині в останню путь провели командира стрілецько-зенітного взводу 30-ї механізованої бригади (фото)

Боєць загинув 1 листопада у селі Славне Донецької області внаслідок ворожого обстрілу.

Юрій Сірик. Фото: 04141.com.ua.

На Житомирщині попрощалися із військовослужбовцем 30-ї механізованої бригади Юрієм Сіриком. Панахида відбулася у селищі Новоівницьке. Провести героя в останню путь прийшли понад півтисячі людей, передають Патріоти України із посиланням на 04141.com.ua.

Боєць загинув 1 листопада у селі Славне Донецької області внаслідок ворожого обстрілу. 40-річний Юрій Сірик був мобілізований 2014 року. Пройшов Дебальцеве, після демобілізації пішов на контрактну службу. Був командиром відділення стрілецько-зенітного взводу. У бійця залишився 16-річний син. Поховали героя у селі Степок, де живе його мати.

"Він досвідчений сержант, свідомо обрав свою професію як військового, бо у Збройних силах він був уже 10 років. Під час військових операцій і дій був впевненим, досвідченим", – розповів про загиблого військовий товариш Матвій Матвєєв.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно