"Він відпускав сепаратистів": В Одесі поставили опудало судді у справі 2 травня (фото)

У "Правому секторі", який стежить за ходом процесу і періодично чинить тиск на суддів, свою причетність до "повішення" заперечують.

Фото:http://dumskaya.net/

Біля будівлі Малиновського суду Одеси, де відбувається засідання суду у справі про трагедію 2 травня, повісили опудало судді з табличкою, на якій написано: "Він відпускав сепаратистів". Про це інформує місцеве видання Думская, зазначають Патріоти України.

Поки не зрозуміло, яка організація або група активістів має відношення до цієї акції. У "Правому секторі", який стежить за ходом процесу і періодично чинить тиск на суддів, свою причетність до "повішення" заперечують.

"Це не ми, це хтось інший", - заявив лідер одеського осередку ПС Сергій Стерненко. За словами очевидців, манекен до стовпа підвішували підлітки 12-13 років.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...