"Вінжехлопчик": Адвокат чеченця, котрий побив нардепа Найєма, анонсував повернення підзахисного до України

Багатьох українців особливо роздратував той факт, що дебелий громила бив щуплого нардепа, поки брат нападника тримав Найєма за руки. Ось такий сімейний підряд та правила честі у цих "студентів".

Молодик, який напав на Мустафу Найєма обіцяв повернутися. Фото: скріншот з відео.

Адвокат підозрюваних у побитті народного депутата Мустафи Найєма прогнозує, що найближчим часом до України повернеться четвертий підозрюваний - Магомед-Амін Саїтов, який був оголошений в розшук після втечі за кордон. Про це в інтерв'ю Українським Новинам повідомив адвокат підозрюваних Ігор Синиченко, передають Патріоти України.

"Безумовно, він повернеться. Ніхто не буде ховатися. Зрозуміло, що хлопець злякався, коли втручається радник міністра внутрішніх справ. Але він повернеться і дасть свідчення. У цьому немає ніяких проблем", - сказав він.

Про терміни його повернення він не повідомив.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...