Вкрадене дитинство. "У мене немає планів на літо через війну": Твори школярів окупованого Донбасу не залишають байдужими (фото)

Розмір гуманітарної катастрофи, котру спричинила російська агресія наразі прорахувати до кінця не можливо. Сотні тисяч дітей Донбасу наразі існують в жахливих умовах.

Стало відомо, про що пишуть твори про плани на літо діти з окупованого бойовиками Донбасу. Уривки опублікував на своїй Facebook-сторінці заступник голови Нацполіції В'ячеслав Амброськин, зазначають Патріоти України.

"Вранці прочитав три листа шкільних творів про плани на літо, які написали діти на окупованій російськими найманцями території Донбасу. У цих листах страшні слова: "... планів ніяк не можу будувати, так як не знаю, що буде завтра", "у мене немає планів на літо з-за війни" і "а хочеться, щоб як у всіх дітей, де немає війни", - цитує дітей Амброськин. Треба зробити все можливе для звільнення Донбасу, вважає Амброськин.

"Ці слова - це справжнє тисяч наших дітей на окупованій території, а також дітей, які змушені проживати на лінії розмежування. Ні в чому не винних дітей, наших громадян України.

Майбутнє, яке ми повинні захищати. В цій війні можна перемогти тільки, коли всі об'єднаються заради миру, заради того, щоб наші діти не писали у шкільних творах "головні мої плани - вижити". Треба зробити все можливе, щоб звільнити наші міста і села від терористичних угруповань", - написав заступник глави Нацполіції.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...