Вкрали палива на мільйони: На Волині шахраї зробили "врізку" у найбільший з магістральних нафтопроводів Європи

​Шість кілометрів піратського нафтопроводу вели у приватну садибу

На гарячому затримано 15 осіб під час викрадення нафти з нафтопроводу «Дружба», повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію Нацполіції.

Під час обшуків вилучено 60 тисяч літрів пального, зброю та гроші. Правоохоронці встановили, що група злочинна група викрадачів складалася з 25 осіб та орудувала на території Волинської та Львівської областей.

Зловмисники зробили "врізку" у магістральний нафтопровід та незаконно викачували нафтопродукти. На даний час вже відомо, що вказана група осіб з початку місяця викрала понад 160 тисяч літрів дизельного пального, задавши збитків на 4 мільйони гривень.

Під час документування злочинної діяльності було встановлено, що зловмисники здійснили врізку і у найбільшу в світі систему магістральних нафтопроводів "Дружба". Щоб приховати даний злочин, викрадачі проклали свій власний трубопровід довжиною 6 км та вивели його на територію приватної садиби. Звідки в подальшому мали намір «качати» пальне.

Для зберігання викрадених продуктів використовували нежитлові приміщення, що знаходилися на території Львівської області.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...