Влада запевняє, що усе було справним: У російському аеропорту впав трап літака з пасажирами (відео)

Шестеро пасажирів впали з п'ятиметрової висоти.

НП в аеропорту Барнаула. Фото: скріншот з відео.

У Росії в аеропорту Барнаула сталася надзвичайна подія з літаком "Уральських авіаліній", передають Патріоти України.

У момент, коли пасажири заходили в повітряне судно, літаковий трап несподівано звалився. Шестеро пасажирів впали з п'ятиметрової висоти. Момент поломки трапа потрапив на відео. Чітко помітно, що обрушилася сама верхня площадка підйомника, що примикає до виходу з літака. Постраждали ті пасажири, які стояли на майданчику.

Госпіталізація була потрібна чотирьом пасажирам. У них діагностовано переломи кінцівок. Чоловік однієї з постраждалих підозрює у дружини перелом хребта - після НП жінка опинилася на землі, а зверху на неї впали інші пасажири.

Після інциденту місцева авіаційна влада каже, що трап зовсім недавно перевірявся, і поломок не виявилося. Очевидці, у свою чергу, помітили дивні речі ще на етапі посадки: пасажирів пропускали в літак невеликими групами. Впала та компанія, яка перебувала найближче до лайнера.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...