Власницею Rolls-Royce Wraith за 350 тис. доларів виявилася... бабця з Волині (фото)

Соцмережі здивувало те, що машиною володіє не крутий бізнесмен або депутат, а пенсіонерка..

Фото: ФБ

На вулицях маленького міста Стрий помітили Rolls-Royce Wraith 2014 - ледь не найдорожче авто у світі, яке, як з'ясувалося, належить бабусі з Волині. Про це написав журналіст Тарас Середич на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Ціна авто - близько 350 000 доларів, круті номера "0001" лише підкреслюють його шалену вартість. "Можна подумати, що власник машини - крутий бізнесмен або депутат, але от так диво - автомобіль зареєстрований на Марію Заброварну - 1943 р.н., тобто на 75-річну бабусю з Волині", - йдеться у дописі.

За словами журналіста, він "аплодує" владі та особисто Петру Порошенку, який настільки покращив життя дітям війни, що вони можуть дозволити собі Роллс-Ройси.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...