"Влітку 2014-го він вийшов з-під Іловайська": В промзоні Авдіївки загинув командир взводу (фото)

Прощання з Героєм відбудеться в Житомирі, орієнтовно в неділю.

Сергій Ходоровський. Фото: "Фейсбук".

Учора, 17 листопада, в Авдіївський промзоні від осколкового поранення загинув командир взводу Ходоровський Сергій Леонідович. Про це повідомляє 72 Гвардійська ОМБр на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Вчора, 17 листопада, на Авдіївській промзоні від осколкового поранення загинув наш побратим, командир взводу Ходоровський Сергій Леонідович. Йому було 36 років, кадровий військовий. В армію прийшов у 1998 році, був в Іраку, влітку 2014-го виходив з Іловайська, з весни 2015-го воював у 72 ОМБр. Мужній воїн, досвідчений командир, надійний товариш. На жаль, війна не розбирає, кого забрати... ", - йдеться в повідомленні.

Бойові друзі Сергія передали його сім'ї зібрані кошти, щоб хоч якось підтримати близьких у цей важкий час. Картка дружини Героя, Світлани Сергіївни Ходоровської, приват: 5168 7555 2000 1179.

Зазначено, що прощання з Героєм відбудеться в Житомирі, орієнтовно в неділю. З 11:00 в будинку за адресою вул. Червоноармійська, 27 і продовжиться з 13:00 на Алеї Героїв центрального військового кладовища міста (на Смолянці).

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...