Вмирав у калюжі крові на бетоні: Стало відомо про звіряче вбивство сина екс-депутата Ради (фото)

Убили старшого сина голови Парламентського клубу, депутата Верховної ради України III скликання Олександра Ржавського Дмитра. Про це сам політик написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Його вбили страшним варварським способом. Він вмирав днем в калюжі крові на бетонній підлозі свого виробничого складу наодинці зі своїм убивцею. Він сам його привіз туди, як він думав, для розмови, сподіваючись, що своя територія буде якоюсь гарантією, що висловлені погрози тільки слова", - розповів про трагедію Ржавський.

Політик пояснив, що буквально за кілька днів до вбивства його син супроводжував його в діловій поїздці в Монако, на лазурне узбережжя Франції. "Ми ходили по березі моря, годинами сиділи в прибережних кафе і говорили, говорили... В наших розмовах про життя і сім'ю, несподівано виявилося багато філософського, яке сьогодні стало певним прогнозом. Як виявилося, ці чотири дні були нашим прощанням...", - написав він.

"Співчуваю Вам, прочитала Ваш пост, - мороз по шкірі... така біль, горе!", "Мої співчуття... Дмитро чудова і гідна людина...", "Прийміть співчуття. Це дуже страшно - розуміти, що більше ніколи не буде того, що було ще вчора...", - підтримали політика в мережі.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...