​Внучка Сталіна "привітала" з 9 Травня з США:  "Вата" б'ється​ в істериці (фото)

У мережі активно обговорюють фото.

СкріншотУ соцмережі висміяли фото рідної внучки радянського диктатора Йосипа Сталіна 44-річної Кріс Еванс, яка нібито шле привітання до 9 Травня з США, повідомляють Патріоти України.

"Внучка Сталіна вітає ветеранів з перемогою з США", - написав у своєму Twitter користувач "Дональд Трамп", опублікувавши відповідний знімок.

Фотографія викликала хвилю жартів і стьобу серед коментаторів, які відзначають "схожість" між Сталіним і Еванс.


Нагадаємо, Еванс проживає на околиці Портленда, в штаті Орегон США, і є господинею невеликого магазинчика в центрі міста. Всього у Йосипа Сталіна 9 онуків. Еванс - дочка Світлани Аллілуєвої, єдиної дочки Сталіна, яка втекла в США.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...