"Вода в кранах воняет. Это из-за тысяч зарытых где попало в Донецке трупов ополченцев!", - новини "ДНР" (цитати донеччан)

З-під крану у Донецьку останніми днями тече коричнева смердюча вода, якою не можна навіть помити руки.

Фільтр для води, що стояв біля місяця. Донецьк.

У Донецьку люди скаржаться на жахливий запах води з-під крану, її коричневий колір та неможливість навіть помити нею руки. Такий стан води спостерігається останні кілька днів. За словами донеччан, вони не можуть пити цю води, митися, мити посуд і т.п. А причиною воні назвали... велику кількість трупів "ополченців", яких "закопують неконтрольовано, скрізь". Вони обговорюють проблему у соцмережі.

Ось що пишуть донеччани: "Воняет правда. Санстанцию вызывали, брали пробы воды - и о чудо) вода идеальная и уровень запаха в допустимых пределах. Так указали в заключении. Но легче от этого не стало, руки моешь и тошно от запаха".

"У нас в Ленинском вода через день рыжая идёт, невозможно ни постирать, ни покупаться, а о перхоти вообще молчу".

"Потому что о последствиях своих комментариев никто уже 3й год не задумывается! Все кричат "Давай убивать!", а как массовые (а зачастую спонтанные,не контролируемые) захоронения на всем отразятся никто не задумывается(( и хим состав, использованного вооружения куда девается...".

"Трупы зарытые неконтролированно в таком огромном количестве везде в городе сказываются на воде!!", "Да, тысячи наших ополченцев закапывали (да и сейчас тоже!!!) везде где попало...".

У інших цитатах також звинувачують "трупи" та стверджують, що вода пахне саме так, як "в морге".

Опублікував: Церковний Цинік.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...