Водій маршрутного таксі у Тернополі познущався з вагітної жінки

У Тернополі водій маршрутного таксі ледь не травмував вагітну жінку, яка заходила в автобус. Водій вирішив, що пасажирка на 8-му місяці вагітності заходила в автобус повільно.

Фото: колаж РБК-Україна

До редакції сайту м.Тернополя (0352.ua) звернулася читачка, яку приголомшила та обурила поведінка водія однієї із тернопільських маршруток, повідомляють Патріоти України.

"З 1 листопада у Тернополі почали діяти нові тарифи на проїзд у маршрутних таксі, тролейбусах та автобусах: у маршрутці - 9 гривень, а в решті транспорту - 8 гривень. Проте, як виявилося вже першого дня, це негативно вплинуло на водіїв", - пише видання.

Вчора (1 листопада), о 9 годині ранку, на зупинці біля Універсаму вона, заходячи у маршрутне таксі № 16 (ВО 8531 АК, ТОВ "Etalon"), зіткнулася із жорстокістю та ворожістю кермувальника, котрий передчасно зачинив двері, придусивши її, ніби навмисне прагнув покалічити.

"Я була така налякана... А водій мені каже, що заповільно заходила. І байдуже, що я вагітна і фізично скоріше не могла", - зізнається потерпіла. - "Я вийшла з маршрутки, не могла їхати, бо мала шок. 8 місяць вагітності..."

Маршрутки, проїзд в яких тепер коштує 9 гривень, стають для простих тернополян не лише вдвічі дорожчими, але й ще небезпечнішими. І якщо для звичайної дорослої людини подібна ситуація може обійтися синцями та саднами, то для жінок, які вагітні, малих дітей і громадян похилого віку - ризикує обернутися тяжкими та незворотними наслідками.

Джерело: 0352.ua

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...