Водії вже про усе здогадались? На Кримському мосту помітили нову проблему

У Криму тривають зсуви в районі моста, які можуть привести до його руйнування. Напевно, водії щось підозрюють, тому тримаються від небезпечної конструкції подалі.

По незаконно побудованому окупантами Кримському мосту перестали активно їздити транспортні засоби. На порожню конструкцію звернув увагу блогер з ніком "RoksolanaToday&Крым" на сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"По ньому взагалі щось їздить? Вчора (19 лютого. – Ред.) було ось так на ротенбергівській годівниці", - написав він і опублікував відповідні фото.

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...