Володимира Кличка хочуть заманити в ринг грошима: Названо шалену суму

Cтрімінговая платформа DAZN запропонувала Володимиру Кличку фантастичну суму за можливе повернення в ринг. Про це пише Sport Arena, повідомляють Патріоти України.

За повернення на ринг і три бої Кличкові пропонують 40 мільйонів доларів (близько 1 мільярда гривень). Щоб заробити ці гроші, Кличко-молодший повинен спершу провести бій в Німеччині проти суперника з топ-10 світового рейтингу, а потім в Лондоні зустрітися з Тайсоном Ф'юрі і Ентоні Джошуа.

Крім гарантованого гонорару, український екс-чемпіон також отримає відсоток від доходів за телеправа в другому і третьому боях. При цьому в запропонованому Кличкові контракті є пункт, згідно з яким обов'язковою умовою для проведення наступного бою є перемога в попередньому поєдинку. Згідно з пропозицією DAZN все три бої Кличко може провести вже в 2019 році - в травні, вересні та грудні.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...