Волонтери повідомили: Позивний "Гуцул" загинув поблизу шахти "Бутівка" (фото)

Також був важкопоранений один із бійців, який родом з Кам'янця-Подільського - Олександр Попов із позивним "Дракон".

Юрій Гнатюк загинув біля шахти "Бутівка". Фото: соцмережі.

Цієї ночі у зоні бойових дій в районі шахти Бутівка загинули чотири бійці "Правого сектора". Ще двоє бійців "Айдару" та близько двадцяти добровольців ДУКу, та "Айдару" отримали поранення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на khmelnytsky.com.ua.

Одним із загиблих був мешканець Хмельниччини, боєць Правого сектору Юрій Гнатюк, із позивним "Гуцул". Чоловік був родом з Красилова. Герой загинув на шахті Бутівка. Про дату та місце поховання бійця буде повідомлено пізніше.

Окрім цього, як повідомили волонтери, під час трагедії був важкопоранений один із бійців, який родом з Кам'янця-Подільського - Олександр Попов із позивним "Дракон". Він у важкому, проте стабільному стані. Додамо, що сьогодні, 12 червня, о 20:00, на центральних площах міст України вшановуватимуть пам'ять загиблих. Вшануйте тих, хто віддав своє життя за єдність, свободу і наше із Вами світле майбутнє!

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...