"Волосся повилазило, брів немає, важко": Віктор Павлик розповів про стан онкохворого сина (відео)

Син відомого співака Павло вже пройшов шість хімій, а треба мінімум десять.

Фото: Facebook

Український співак Віктор Павлик поділився інформацією про стан здоров'я його 19-річного сина Павла Павлика, який лікується від раку. Його син пройшов вже 6 курсів хіміотерапії з 10 необхідних, передає Youtube канал ресурсу Tochka.net, інформують Патріоти України.

Хто з відомих особистостей допоміг вам фінансово під час боротьби з хворобою сина Павла? Від кого з них ви не очікували допомоги?
"Не буду називати прізвища з естетичних причин, але це дуже відомі люди, це актори, співаки, співачки. Їх небагато, двоє-троє, які гарно допомогли фінансово, я не то, що не очікував, я просто не міг про це подумати. Щодня приходили якісь гроші хтось присилав 20, хтось 50, 100 гривень, тисячу, п’ять, десять, п’ятнадцять, хто скільки міг. Все приємно. Було дуже приємним те, що мені подзвонила Софія Михайлівна Ротару і запропонувала свою підтримку, я подякував щиро, але це вже було на тій стадії, коли люди багато понадсилали, але все одно вона готова мене підтримати. Дуже-дуже всім дякую! І Слава Вакарчук теж допоміг, хоча ми з ним не настільки близькі дузі, щоб я міг очікувати, що таке буде. Але він особисто подзвонив і запропонував допомогу. І багато-багато інших артистів – Свєта Лобода, Тіна Кароль, Сергій Притула, дуже багато, всі мої друзі, всі, кого я знаю. Всім дякую! Елементарні звернення підтримки, відео по 15-20 секунд – це така моральна підтримка, я всі ці відео пересилав Павлові, йому дуже приємно, він все це щодня переглядає. Здавалося б, що це дрібниці, але все життя складається з таких дрібниць і не можна не звертати увагу на жодну таку дрібничку. Це дуже-дуже велика справа – низький уклін і дуже великі слова подяки для вас!", - відповідає на запитання співак.

"Павло одужує, єдине, що набрав зайві кілограми, тому що мало рухається. Апетит гарний, їсть добре, аналізи хороші, вже шість хімій пройшов, а треба мінімум десять. Волосся повилазило, брів немає, важко, але вже ходить сам, іноді з паличкою", - розповів Павлик. "Вашими молитвами, Божою волею і вашою підтримкою стрімко одужує, найголовніше те, що він свято вірить в те, що він уже здоровий", - додав він.

Докладніше на відео.


Також Віктор Павлік повідомив, що для порятунку сина він вирішив розпродати свою колекцію гітар.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...