"Вона могла курити марихуану": Геращенко про виявлення опіатів в аналізах Зайцевої

Наразі проведено аналіз крові й сечі, виявили опіати, зазначив Геращенко.

Скріншот

Аналізи Зайцевої показали певну кількість опіатів. Цей фактор істотно ускладнюватиме захист дівчини. Про це повідомив радник МВС України Антон Геращенко в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляють Патріоти України.

"Наразі був проведе аналіз крові й сечі, виявили опіати. Це буде суттєвим фактором, який впливатиме на рішення суду. Буде повторна експертиза. Вона могла або курити марихуану, чи вживати щось інше. Цей фактор буде ускладнювати захист дівчини", - заявив він.

Геращенко наголосив, що згідно з Кримінальним кодексом, якщо людина скоїла злочин, навмисне або ненавмисне, у стані наркотичного або алкогольного сп'яніння, це завжди обтяжливий фактор для винесення вироку.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...