Вона нічого не переплутала?: Журналістка зі Львова, що втекла до РФ, обізвала Україну "країною-терористом" (відео)

Перебіжчиця заявила, що всі російські громадяни, які їдуть в Україну, нібито є потенційними жертвами вигаданих розправ.

Олена Бойко. Фото: соцмережі.

Проросійська журналістка Олена Бойко, яка втекла на територію країни-агресора зі Львова, цинічно висловилася про Україну, назвавши її "державою-терористом", передають Патріоти України.

Перебіжчиця заявила, що всі російські громадяни, які їдуть туди, нібито є потенційними жертвами вигаданих розправ. Свою пропагандистську промову вона озвучила в ефірі програми "Місце зустрічі" на телеканалі НТВ.

"Всі громадяни Росії, які їдуть в Україну повинні писати, що усвідомлюють, що їдуть в державу-терориста. І якщо їх там шльопнуть, претензій не пред'являти. Він (громадянин Росії. - Ред.) повинен розуміти, що їде як потенційний небіжчик" , - озвучила загрозливий фейк поплічниця окупантів.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...