Вона померла: У родині Саакашвілі страшне горе

Саакашвілі з мамою і бабусею. Скріншот

У Грузії померла Мзія Церетелі - бабуся екс-президента країни і колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі, яка активно підтримувала свого онука в політиці. Про це написала в Facebook грузинська журналістка Елісо Кіладзе, повідомляють Патріоти України.

"Пані Мзія Церетелі померла. Співчуваю сім'ям Темурі (дядько Саакашвілі - ред.) і Гіулі Аласанія (мати Саакашвілі), Міхеїла Саакашвілі", - написала Кіладзе.

Мзія Церетелі померла у віці 85 років.

Церетелі активно підтримувала свого онука на політичній ниві і навіть з'явилася на з'їзді заснованої ним партії "Єдиний національний рух" у Тбілісі в січні 2017 року.

Відзначимо, що нинішня влада Грузії в рамках розслідування кримінальних справ проти екс-президента підозрювала, що Саакашвілі переписує своє майно на родичів.

Грузинська прокуратура в 2014 році в рамках розслідування проти Саакашвілі заарештовувала земельну ділянку на 500 кв. метрів і квартиру в Тбілісі на 197 кв. метрів, що належали Мзіі Церетелі.

"Була квартира, яку будував мій дід, вона досі не завершена, і моїй бабусі наклали на цю квартиру арешт. Ще у неї "RAV-4" 16-річного віку. Його теж заарештували... Ще є виноградник, на який також наклали арешт", - так розповідав екс-президент Грузії про візит правоохоронців до своєї бабусі.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...